//media

Afbouw Villa Wassenaar

Soort project: Renovatie

Locatie: Wassenaar

Pand: Woning

Opdrachtgever: Van Engelenhoven Bouw en Onderhoud BV


Via een andere aannemer, Van Engelhoven Bouw en Onderhoud BV, is Mutsaers Afbouw gestart met het project Villa Wassenaar.

Renovatie Villa Wassenaar

Villa Wassenaar is een huis zo groot dat je erin kunt verdwalen. In dit gigantische woonhuis hebben we alle wanden en plafonds gestukt. Dit was niet alleen een bijzonder project vanwege de grootte van de woning, maar ook vanwege het bijzondere verhaal dat deze villa met zich meedraagt. Er ging namelijk een verhaal rond dat Villa Wassenaar een spookhuis zou zijn... De villa stond dan ook al tijden leeg, maar is nu volledig opgeknapt tot een prachtig woonhuis met een geheel eigen park achter het huis.

Een vertrouwd bedrijf!

Dieter van Engelenhoven van Van Engelhoven Bouw en Onderhoud BV vertelt: ‘’Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Mutsaers Afbouw. Niet alleen tijdens dit project, want wij werken al jarenlang heel fijn samen met Mutsaers Afbouw. Een vertrouwd bedrijf dat standaard goed werk aflevert. Ook tijdens dit project in Wassenaar hoefde ik er zelf niet bovenop te zitten, want ik wist dat er goed werk geleverd zou worden. Mutsaers Afbouw heeft een goed team aan de slag en over het eindresultaat zijn we dan ook zeker te spreken!’’

Bekijk ook deze projecten eens

externalId=mutsaers-detail-blogs-3.1.1&filter[active]=1

Jumpsquare Nijmegen

Inaya Zorg

Kantoor- Winkel- Woonruimte Veenendaal