//media

Inaya Zorg

Soort project: Afbouw

Locatie: Veenendaal

Pand: Zorgwoningen/zorgpand

Opdrachtgever: Inaya Zorg


Sinds maart 2018 is Veenendaal een pand met verschillende zorgorganisaties rijker. Het betreft een pand met drie verdiepingen, waarvan de eerste verdieping inmiddels opgeleverd is aan Inaya Zorg. Op de overige twee verdiepingen komen nog eens twee verschillende zorgorganisaties te zitten, waarvoor Mutsaers eveneens de afbouw zal verzorgen.

Over Inaya Zorg

Inaya Zorg is een islamitische zorgorganisatie die zorg biedt aan migranten, kinderen en vrouwen met een Licht Verstandelijke Beperking en/of Geestelijke Gezondheidsproblemen. Inaya Zorg biedt activiteiten aan voor haar doelgroep en helpt de cliƫnten in om hun weg te kunnen vinden in de samenleving.

Afbouw van het pand

Voor Inaya Zorg ontwikkelde Mutsaers Afbouw het volledige nieuwe pand. Het terrein waar de locatie zich inmiddels heeft gevestigd, was voorheen nog helemaal kaal. Mutsaers is het project begonnen met de leidingen, vervolgens is de vloer geplaatst en daarna werd de wandopbouw in gang gezet en afgerond. Vervolgens konden de tegels en het plafond geplaatst worden, waarna het tijd was voor de afwerking. Daarnaast heeft Mutsaers zowel de installatie als afwerking van het toilet verzorgd. De verdieping is in totaal 400 m2.

Inaya Zorg had de wens om het zo betaalbaar mogelijk te houden en heeft er daarom voor gekozen om de afwerking zelf te doen. Dat betekent dat de muren kaal zijn opgeleverd, zodat Inaya Zorg zelf kon schilderen. De vloer is dan wel weer door Mutsaers gedaan, evenals de plaatsing van de radiatoren aan de wand.

Het enige criterium waar het pand aan moest voldoen was het bouwbesluit. Mutsaers is hierin flexibel geweest en heeft gehoor gegeven aan de wens van de klant om het zo sober mogelijk te houden, waardoor het bedrijf voor iedere afbouw klus, groot of klein, benaderbaar blijkt te zijn.

Inaya Zorg is zeer tevreden over de oplevering en de prijs/kwaliteitsverhouding en natuurlijk zijn wij van Mutsaers Afbouw trots op het resultaat.

Bekijk ook deze projecten eens

externalId=mutsaers-detail-blogs-3.1.1&filter[active]=1

Jumpsquare Nijmegen

Inaya Zorg

Kantoor- Winkel- Woonruimte Veenendaal