//media

Sunday's Veenendaal

Soort project: Afbouw

Locatie: Wolweg 59, Veenendaal

Pand: Winkel

Opdrachtgever: Sunday's Veenendaal


Verhuizen of verbouwen? Voor veel ondernemers met een bedrijfspand, kantoorpand of winkelruimte is dit de hamvraag zodra de ruimte te klein of te beperkt wordt.

Ook Sunday’s Veenendaal stond voor die keuze. Uiteindelijk verhuisde de zonnestudio nog geen 50 meter verderop naar een pand die op alle gebieden beter past bij het bedrijf dan het vorige pand.

Niet alleen is de nieuwe locatie direct aan de weg gelegen en dus beter in het zicht, ook passen er meer zonnebanken in een relatief kleinere ruimte. Tel daarbij op de lagere huurprijs en het rekensommetje is snel gemaakt!

Omdat Sunday’s Veenendaal de eerste huurder is van het nieuwe pand, was er genoeg werk te verrichten voor ons.
Het pand is door Mutsaers Afbouw volledig afgebouwd naar wens van de opdrachtgever: van het aanleggen van riolering en elektriciteit, tot aan het afwerken van de muren en plafonds en natuurlijk de installatie van de zonnebanken. Elk pand en elke opdrachtgever is uniek en we hebben dan ook ervaren dat er een hoop komt kijken bij het bedienen van high-tech zonnebanken!

Het resultaat mag er zijn. Sunday’s Veenendaal heropende in januari 2018 haar deuren en sindsdien mag de zonnestudio dagelijks gasten ontvangen in een prachtig, eigentijds nieuw pand.

Bekijk ook deze projecten eens

externalId=mutsaers-detail-blogs-3.1.1&filter[active]=1

Jumpsquare Nijmegen

Inaya Zorg

Kantoor- Winkel- Woonruimte Veenendaal