//media

Oud Klooster Nijmegen-Centrum

Soort project: Renovatie

Locatie: Nijmegen-Centrum

Pand: Oud klooster / zorgpand

Opdrachtgever: ProPersona

Oplevering: December 2018

Over ProPersona

ProPersona biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg voor jeugd, volwassenen en ouderen. De zorginstelling heeft meerdere locaties in Gelderland en er werken meer dan 3.500 medewerkers voor de organisatie.

ProPersona Nijmegen

Na de succesvolle oplevering van het ProPersona zorgpand in Veenendaal, werd ook de renovatie de nieuwe ProPersona locatie in Nijmegen aan Mutsaers uitbesteed. Een mooi renovatieproject die we met beide handen aanpakten!

Het Oude Klooster in Nijmegen-Centrum werd door Mutsaers Afbouw volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een zorglocatie voor ProPersona. De uitdaging in dit project zat hem voornamelijk in het plaatsen van de wanden op de vloeren die in het oude klooster niet overal gelijk waren. Maar zo’n mooie uitdaging gaan we natuurlijk niet uit de weg. Tevens werd er aantal constructieve aanpassingen gedaan; zo werd er bijvoorbeeld staal ingebracht om de muren weg te kunnen halen. Een oud pand dat nu is gerenoveerd tot een mooi zorgpand voor ProPersona. Een topresultaat waar wij als Mutsaers Afbouw trots op zijn.

Bekijk ook deze projecten eens

externalId=mutsaers-detail-blogs-3.1.1&filter[active]=1

Jumpsquare Nijmegen

Inaya Zorg

Kantoor- Winkel- Woonruimte Veenendaal