Turn key projecten

Uw bedrijfsruimte turn key opgeleverd

U wilt natuurlijk dat de verbouwing van uw bedrijfsruimte of winkelruimte zo efficiënt en snel mogelijk verloopt.

Bij een totaalproject - ook wel bekend als een turn key project - neemt Mutsaers Afbouw de volledige zorg uit handen. We bespreken samen met u de wensen voor de verbouwing of afbouw van uw bedrijfs- of kantoorruimte. Kleine lettertjes en onvoorziene kosten? Daar doen wij niet aan. U ontvangt vooraf een complete offerte en planning waar we ons aan houden, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Werkwijze

Professionele afwerking en volledige ontzorging

Onze kracht ligt in onze professionele afwerking en volledige ontzorging. Besteedt u de complete verbouwing of afbouw van uw pand uit aan Mutsaers Afbouw? Dan bent u ook verzekerd van een zeer complete werkwijze.

Wij maken een ontwerp, treffen alle voorbereidingen, zorgen voor de juiste bouwmaterialen en onderhouden het contact met de onderaannemers. Wij houden van duidelijkheid en korte lijntjes: tijdens het project krijgt u één vast aanspreekpunt die u op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen.

Zo kunt u zich focussen op uw eigen zaken, terwijl wij ervoor zorgen dat u weer zo snel mogelijk aan de slag kunt in uw vernieuwde bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkel!

Benieuwd naar onze turn key projecten?
Welke klus besteedt u aan ons uit?

Mutsaers Afbouw heeft ervaring met de volgende projecten:

Mutsaers Afbouw

Uw partner voor een zorgeloze verbouwing

Mutsaers Afbouw is er voor al uw zakelijke verbouwings- en afbouwprojecten, klein of groot. Onze kracht ligt in de professionele afwerking van bedrijfsruimtes, kantoorruimtes en winkelruimtes. Daarbij ontzorgen wij u volledig: wij maken het ontwerp, selecteren de juiste vakmensen, kopen materialen in en zijn verantwoordelijk voor het projectmanagement.

Met vol enthousiasme gaan we aan de slag met het realiseren van uw nieuwe of vernieuwde bedrijfsruimte.