//media

ProPersona

Soort project: Afbouw

Locatie: Veenendaal

Pand: Zorgpand

Opdrachtgever: ProPersona

Pro Persona is een grote organisatie die zich richt op het bieden van geestelijke gezondheidszorg. De taken op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg zijn gebundeld in Pro Persona GGz, de forensische taken zijn ondergebracht bij de Pompestichting en bij het GGz-onderdeel ‘Kompas’.. De zorginstelling heeft meerdere locaties in Gelderland en Noord-Brabant en er werken meer dan 3.500 medewerkers voor de organisatie.

Afbouw van het pand

De locatie van ProPersona in Veenendaal verhuisde begin dit jaar naar een nieuwbouwpand en Mustaers Afbouw verzorgde de gehele afbouw van het pand.

Het nieuwbouwpand werd in eerste instantie kaal opgeleverd aan ProPersona en moest dus nog volledig worden afgebouwd en ingericht. In het pand zijn een wachtruimte, een multifunctionele receptieruimte en meerdere werkspreekkamers gerealiseerd. Ook zijn er een grote en een kleine vergaderruimte en twee grote flexruimten gemaakt. Omdat er een kwetsbare doelgroep in het pand komt, is goed nageacht over de situering van bureau’s maar ook over de deuren die soms naar buiten draaien, of een extra deur die in verband met veiligheid geplaatst werd.

Hoge kwaliteit afwerking

ProPersona heeft gekozen voor hoge kwaliteit installaties waardoor het klimaat binnen ten allen tijde optimaal geregeld kan worden. Dat merk je dan ook direct bij binnenkomst. Niet alleen de installaties, maar de gehele afwerking van het pand is van zeer hoge kwaliteit.

Drie maanden na aanvang van de bouw, werd het pand turn key opgeleverd door Mutsaers Afbouw zodat ProPersona alleen nog haar meubilair hoefde te verhuizen. Binnen zeer korte tijd was de nieuwe locatie volledig gereed om cliënten te ontvangen.

Alies Groeneveld is als projectleider betrokken bij alle huisvestingsprojecten van ProPersona. Alies vertelt: ‘We hebben de samenwerking met Mutsaers Afbouw als zeer positief ervaren en dat kwam voornamelijk door de goede communicatie. De lijntjes waren kort en we konden snel schakelen met elkaar. Op basis van onze wensen, adviseerde Michel ons en konden aanpassingen snel worden doorgevoerd. Ook toen we op het laatste moment toch nog een extra vluchtweg nodig hadden, was dit geen probleem en is het project ondanks deze laatste aanpassing op tijd opgeleverd. De samenwerking is ons zo goed bevallen dat we Mutsaers Afbouw ook hebben gevraagd om de verbouwing van onze nieuwe vestiging in Nijmegen op zich te nemen.’

Bekijk ook deze projecten eens

externalId=mutsaers-detail-blogs-3.1.1&filter[active]=1

Jumpsquare Nijmegen

Inaya Zorg

Kantoor- Winkel- Woonruimte Veenendaal